Ik ben MIranda, en help je een opgeruimd huis te krijgen waar overzicht is. Daarnaast kan ik je tips bieden in je dagelijkse planning van alledaagse taken.

Met meer dan 24 jaar werkervaring in de Farmaceutische branche heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan in de zorgmarkt.  

De zorg wordt via diverse instanties aangeboden met al hun wet en regelgeving als cadeau erbij. Hierdoor wordt je belast met een wirwar aan regels die vaak onbekend en nieuw zijn. Het zijn energievreters en ik blijf me verbazen over hoe ieder hierin de weg moet vinden. 

Dit en allerlei andere zaken die vaak tegelijkertijd samenkomen kunnen ervoor zorgen dat het thuis het niet goed lukt om het overzicht terug te krijgen. 

Het kan ook zijn dat opruimen van spullen en overzicht creëren moeilijk voor je is. 

AD(H)D gerelateerde klachten kunnen hieraan bijdragen. Hierin heb ik  jarenlang ervaring. Vanaf de zijlijn heb ik mogen ervaren wat structuur en overzicht aanbieden bij AD(H)D voor werkelijk verschil kan geven in kwaliteit en ontwikkeling in het leven.  Hiermee kan ik andere vast ook helpen was mijn gedachten. Dit inzicht heeft mij uiteindelijk doen omscholen naar wat ik nu met veel plezier doe. 

Juist de plek "thuis" waar wat een belangrijke leefomgeving is verdient meer aandacht. Als een leefruimte beter op orde is of goed is afgestemd is op vraag en aanbod biedt dit overzicht en rust. 

Zorgbehoeftes kunnen buiten het gezinsleven afspelen, denk aan de zorgbehoefte van je ouders maar zorgbehoeftes spelen ook binnen het gezin.  Als werkende moeder weet ik als geen ander hoeveel impact een pubergezin met zich mee kan brengen. Als er dan van buitenaf nog extra energie van je gevraagd wordt heb je vaak ongewenst veel ballen hoog te houden.

Misschien is er binnen het gezin extra structuur en overzicht gewenst of weet je niet meer zo goed waar te beginnen om het overzicht terug te krijgen.  Het kan ook zijn dat er kenmerken van bijvoorbeeld AD(H)D of ASS hierin meespelen.  Vraag gerust vrijblijvend informatie bij mij wat ik voor je betekenen kan. 

Waarom vind ik leuk wat ik doe? Ik werkte al jaren als kwaliteitsfunctionaris. Lopende werkprocessen goed optimaliseren, eenduidig werken en kritisch blijven kijken naar wat makkelijker of nog efficiënter kan. Het zo makkelijk mogelijk maken en delen zodat iedereen het begreep. 

Maar laat ik eerlijk zijn, ik vind het gewoon erg leuk om overzicht en structuur te kunnen bieden op een manier waar iedereen goed mee kan werken.  Graag denk ik praktisch en creatief in oplossingen en zorg ik ervoor dat het zo makkelijk en efficiënt mogelijk uitvoerbaar is. 

Nu werk ik als Professional Organizer. Een mooi woord voor een bijzonder beroep dat in verschillende markten in Nederland breed ingezet wordt. 

Ik noem mijzelf ook wel  "Opruimcoach" omdat dit beter begrepen wordt in wat mijn werkzaamheden zijn.  Ik ondersteun en begeleid bij het opruimen, sorteren, organiseren en structureren van diverse ruimtes in de woning. In de Brocure Zorgmarkt  van de beroepsvereniging kan je hier meer informatie over vinden.

Kwaliteit bieden blijft natuurlijk belangrijk voor mij en daarom ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van de NBPO.  Dit is voor mij een waardevolle toevoeging. Dit om met mede collega's kennis te delen en samen te werken maar ook om blijvend in ontwikkeling te blijven door middel van trainingen en cursussen. 

Mijn werkzaamheden, die vanuit de Farmaceutisch branche en die van Professional Organizer komen nu bijzonder goed samen.  Ik heb gekozen om mij specifiek te richten op de zorgmarkt. Mijn werkgebied is de regio Eindhoven.

Het kan zijn dat u niet de juiste personen voor de opruim & organizer taak beschikbaar heeft in de eigen omgeving of juist de mantelzorger hierin wil gaan ontlasten.   Als een ziekte beperkt of als fysiek opruimen te vermoeiend of te ingrijpend is kan ik hierin ondersteuning bieden. Samen bekijken we naar de mogelijkheden. Ook als je geen mantelzorger of zorgontvanger bent maar wel de behoefte hebt aan mijn begeleiding in het organiseren en opruimen mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik help graag naar meer overzicht, meer ruimte en rust. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Met vriendelijke groet,